Home     Librarie Online     Citate Celebre     Autori Celebri     Proverbe     Cenaclu     Adauga Text Cauta Citate


     Ultimul testament-manuscrisul secret de la Qumran, a treia parte a Bibliei - backFara Poza

īmpreună cu prietenul meu, scriitorul Umberto Eco pătrundem īn sala mare de la muzeul Vatican. īn biblioteca secretă a Vaticanului alegem cīte un manuscris și conspectăm preocupați niște pasaje.
Cīnd paznicii se īndepărtează, ne apropiem de raftul din dreapta, īl tragem cu greu, pătrundem īntr-o galerie secretă, luăm Manuscrisul și ne īntoarcem īn bibliotecă.
Manuscrisul ne apasă buzunarele suntem striviți de greutatea titanică a valorii sale, fiecare rīnd īnseamnă Nobel contra Nobel, și pīndim cu atenție preoții, conștienți că n-a mai ieșit nimeni din Vatican cu un manuscris furat, decīt Bruce Willis īn filme. Avem o singură șansă, ca acest Manuscris, cel mai valoros al bibliotecii și al creștinismului să-l scoată preoții īnșiși.
Călugărul de pază vine, se așază līngă noi, pe mine nu mă bagă īn seamă și īi cere lui Umberto un autograf, apoi īl īntreabă emoționat:
- Credeți că Numele Trandafirului și Pendulul lui Foucault
vor avea o continuare, au o rețetă a succesului ascunsă?
Umberto zīmbește, mă arată cu degetul și spune:
- El e rețeta succesului, el e Isus Hristos, el mi-a dictat cuvīnt cu cuvīnt cărțile. Ele vorbesc de niște manuscrise secrete, imaginare care nu fac nici o para dacă vezi bine, sunt imaginare.
Preotul rīde și spune:
- Dumnealui seamănă cu Richard Gere sau Marlon Brando, dar īn nici un caz cu Isus.
Umberto scoate Manuscrisul furat, cu coperțile schimbate și spune:
-Am aici Manuscrisul noului meu roman. e o copie pe care
v-o dăruiesc.
Preotul citește primele rīnduri īn aramaica veche și spune:
- Este mult mai bun decīt celelalte cărți ale dumneavoastră, īl voi citi pe nerăsuflate.
Ieșim de la Vatican īn soarele orbitor, printre porumbei, fericiți.
A doua zi sirenele au vuit īn tot orașul, poliția a făcut cea mai amplă razie din istorie.Nimeni nu a aflat ce căutau.
īntr-o dumbravă, eu, Umberto și Bruce Willis discutăm scenariul filmului scris de Umberto.
Filmul s-a numit „Vulturul Hawk țhe wise”. Bruce a intrat īn Vatican, a filmat scenele și īntr-o pauză de filmare,
a intrat pe furiș īn biroul călugărului care ne-a cerut autograf, a luat Manuscrisul scos de călugăr din biblioteca secretă păzită, a pus un
altul scris cu adevărat de Umberto īn loc și a dispărut. īn scena următoare a filmului a dispărut din Vatican, cu manuscrisul, o scenă clasică, evadarea pe acoperiș.
Eu și Umberto deschidem Manuscrisul. Este partea a treia
a Bibliei, așa cum le-am dictat-o apostolilor. Este Manuscrisul original și īncep azi īn iulie 2010 să īl dictez apostolilor. Eu dictez cărțile īn timp ce le citesc, deoarece pot intra īn legătură cu autorii cărții īn mod empatic, spiritual. Acesta e Ultimul Testament, partea a treia a Bibliei.
Alături, pe iarbă stau alte cărți dictate de mine:
Marea Evanghelie a lui Ioan de pastorul jakob Lorber, despre care autorul menționează că e scrisă prin dicteu divin, romanul Ben Hur care are chiar īn titlu mențiunea
„povestit de Isus īnsuși”, poeziile lui Eminescu(īn afară
de Luceafărul, nu l-am citit niciodată), Shogun , Robinson Crusoe, Alchimistul, Coranul, Bhagavad Gita, cărțile lui
Abhinavagupta maestrul șivaismului Trika , Șiva Sutra,Spanda
Karika, cuvintele lui Budha și Lao Tseu, romanele lui Louis Borges, Umberto Eco, Paulo Coelho, īnvațaturi de zen și sufism și vreo 30 de cărți premiate cu Nobel. Multe din aceste cărți precizează că au fost inspirate de īngeri. Le-am dictat chiar īn timp ce le-am citit, ca și cum autorii lor ar fi de față.
Ca să īntelegem mai bine Ultimul Testament, o să vă explic
Noul și Vechiul Testament:
Eu nu am fost niciodată īn Israel, de aceea mormīntul meu a fost găsit gol. Eu nu am fost iubit īn Israel de aceea mormīntul meu e și azi gol. M-au răstignit se spune, dar eu nu m-aș lăsa ucis pentru că oamenii au nevoie de mine, viu.
Nu m-au ucis deoartece eu nu am venit prima oară, ca să mai vin și a doua oară.
Am venit o singură dată acum īn Apocalipsă, īn jur de 2012. De aici comunic cu apostolii, mă arăt lor īn spirit, īn viziuni dar nu īn corp fizic, și astfel manifest prima mea venire din urmă cu 2 milenii, doar ca spirit nu ca trup pentru apostoli și pentru acele vremuri ale lor.
Fariseii voștri de atunci sunt fariseii, preoții trădatori milionari de azi, care conduc samavolnic biserica mea ortodoxă și catolică.
Nu mă interesează catedralele ci inimile voastre.
Nu mă interesează ritualurile, slujbele, dogmele ci
iubirea voastră. Nu mă interesează religiile, sectele, scripturile voastre ci mila voastră.
De azi nu mă mai interesează smerenia, īnchinăciunile și ascultarea voastră ci doar compasiunea, căci nici pe aceasta nu ați avut-o mereu și īntreagă, deci cum ați putea ține și altele?
Eu nu īmpart lumea īn creștini și pagīni, eu sunt Allah, sunt Iehova, sunt Tara, sunt Krishna. Sunt Budha,sunt zen și sufism, yoga și Ayurveda, șivaism trika,taoism,islam și alchimie sunt eu-l fiecăruia,om sau zeu cīt timp iubește, sunt Dumnezeul fiecăruia oricum s-ar numi īn religia lui acel Dumnezeu, zeu, spiriduș, dacă e zeu de iubire și al binelui.
De azi desființez templele. Cine mă iubește să doarmă īn corturi și peșteri, să se īnchine īn inima lui, căci ea e templele.
Nimeni să nu mănīnce carne, să nu bea vin, să nu mai omorīți sau distrugeți animale, plante, insecte. Eliberați animalele din lanțuri și din cuști.
Ați ajuns să vindeți și să cumpărați slujbe religioase și morminte, biserici și moșii, suflete și oameni. Asta ia sfīrșit acum.
Ați ajuns să vă bateți pentru religii, musulmani cu creștini și cu hinduși, ortodocși cu baptiști și cu protestanți.
De azi sunteți frați, fără temple,fără religii.
Cel ce nu vrea să vină cu mine, să se īnchine īn toate templele din toate religiile, să practice toate religiile mai bine decīt să-și atace frații din alte religii.
Vă eliberez đin bisericile neputincioase și inutile.
Nimeni să nu mai aibă casă și proprietăți, nimeni să nu se atingă de bani, de haine. Nimeni să nu mai aibă alte legi și reguli īn afară de iubire. Trăiți īn natură, precum pescărușii, nomazi și săraci, fugiți din orașele poluate și corupte, dărīmați orașele, societatea alienată și atee, īnrobitoare.
Ați auzit că voi veni pe norii cerului a doua oară.
Așa este. Cerul este inima voastră. Iată că eu iubirea
am venit īn inimi, și prin aceste porunci vă eliberez de lanțuri.
īnchid Manuscrisul, mă intorc īn Romānia, īn munți. Mă așez īntr-o poiană. īncep meditația și muntele se scutură de tunete cumplite, prevestitoare ale mīniei mele īmpotriva mafioților, marea se ridică și īneacă plajele, Noul Ierusalim coboară īn București.
Chiar credeați că nu mai vin? Poate nu mă crezi că eu Edison sunt Isus, dar cu siguranță eu Edison sunt capabil să fac acestea,
și Dumnezeu m-ar lăsa, pentru că l-am căutat zi și noapte toată viața. Și le voi face.
Mai bine să faci ce ți-am scris chiar de n-aș fi Hristosul, decīt să te ajungă mīnia Domnului īn apocalipsa deja īncepută. Și din păcate pentru mafioți, eu Edison sunt Hristosul.

Cum spune sfīntul Augustin, iubește și fă ce vrei, fii milostiv și nu mai fă nimic altceva, sau fă orice.
De ce Testament? Pentru morți, politicienii corupți, mafioții și masonii vor muri cu toții īn mīnia mea, chiar īn acești ani. Pentru ei e Ultimul și e Testament.

Deschid Manuscrisul și citesc primele rānduri din „Ultimul
Testament”:
Mila Domnului e simplă, fierbinte, īnțelepciunea e complexă dar uneori profitoare și perversă, curajul e puternic dar rece uneori, frumusețea e perfectă, uneori fără valoare, Dumnezeu e salvator, uneori distrugător; dar Isus e totdeauna la fel, e milostiv și atāt.
Mila e veșnică, compasiunea e obosită și absentă cāteodată, rar, iubirea se schimbă iute și uită des. Mila e a lui Isus, compasiunea e a sfinților, a īngerilor, iubirea e a oamenilor. Alegerea īntre ele e liberă și īți aparține.
Un fir de păr al lui Isus valorează cāt toți sfinții raiurile și īngerii īmpreună, Isus e Dumnezeul Dumnezeilor.
Sunt și păcate pe care nici Isus nu le mai īndreaptă, deși ar putea. Fii atent să nu-ți rupi piciorul, dar mai ales fii atent īnainte de accident, la Isus, nu la picior și potecă.
O mie de fapte bune fără milă nu prețuiesc mult. O clipă de milă e infinită și fără fapte mari, deci „iubește și fă ce vrei”, fii liber de fapte.
Iubirea pentru aproapele uneori te īmpinge la păcate, iubirea de Dumnezeu īl trezește și pe aproapele, dar nici una din ele nu te māntuie singure , ci doar mila lui Isus, uneori chiar și dacă nu l-ai iubit. Abandonează-te ei, singur n-o poți duce sau cuceri, mila Sa decide.
Isus ar fi māntuit deja lumea dacă ar fi fost doar atotputernic, īn suferință cunoaștem că e și milostiv.
Iată fericirile noi ale lumii:1. Fericiți cei māntuiți, că au ajuns mila Mea.

2. Fericiți cei tăcuți, cu mintea ațintită īn inimă la Mine mereu că aceia sunt veghetori.

3. Fericiți cei sărmani, că ispășirea lor s-a terminat.

4. Fericiți sunt copiii, că au intrat īn īmpărăția Mea.

5. Fericiți cei smeriți, căci ei stau lāngă Mine.

6. Fericiți cei milostivi, că aceia m-au cunoscut īntr-adevăr pe Mine.

7. Fericiți cei orfani, bolnavi și părăsiți că aceia
sunt cu Mine lāngă Dumnezeu.

8. Fericiți martirii și mucenicii, că pe aceia i-am iubit cel mai mult.

9. Fericiți voi oameni la a doua Mea venire.

10. Fericiți credincioși ai tuturor religiilor, căci Unul este Dumnezeul vostru și același tuturor.A doua Mea venire deschide lumii īmpărăția milei, a păcii. Acei milostivi s-au māntuit deja acum, Dumnezeu este mila voastră, raiul veșnic este doar mila și un altul mai bun nu veți găsi.
Cei ce azi simt mila văd īn ea pe Dumnezeu și prin ea s-au māntuit. Altă īmpărăție nu va mai fi īn cer și pe pămānt decāt mila, alt chip al lui Dumnezeu nu veți vedea. El este iubirea ca cer și Univers, dar Universul nu e Dumnezeu ci mila.
Dumnezeu n-are chip, trup, persoană, nume,raiuri, īmpărăție, El este mila și mila e tot ce are.
Nu mai căutați īmpărăția și raiul, nu așteptați māntuirea, căci ea e deja īn voi demult, ați găsit-o, este mila voastră.
Cu cāt veți iubi mai mult, cu atāt veți vedea și veți simți mai mult acest adevăr. Mulți dintre voi ca și sfinții mei au cunoscut, au ghicit, au intuit acestea. Nu există un Nou Ierusalim, dar există mila, ea e singurul Nou Ierusalim. Milostivi sunteți voi credincioși ai tuturor religiilor, de aceea v-ați māntuit, pentru că vă īnchinați aceluiași Dumnezeu, mila.
Acesta e Adevărul Ultim și cel mai tainic al īmpărăției mele. Milostiviți-vă și nu vă īndoiți.
Ca să creșteți īn milă, rugați-vă continuu, cu foc cu rugăciunea: ............ .................  Isuse, miluiește-ne!

Milostiviți-vă, facă-se voia Domnului


Publicat de: Gudruman Edison la data de: 07-07-2010, 7:01 pm
Cuvinte cheie: revelații bazat pe 1 notari

Adauga acest text literar in colectia personala Adauga la favorite Recomanda aceast text literar prin Yahoo Messeger Trimite pe YM     Recomanda aceast text literar prin E-mail Trimite prin e-mail Raporteaza continut inadecvat Raporteaza neadecvat! 

Comentarii la acest text:

Nu sunt comentarii la acest text!

Adauga Comentariu


   Recomanda aceast text literar prin E-mail Trimite prin e-mail
Expeditor: (nume prenume) *
Destinatar: (nume prenume) *
Expeditor: (e-mail) *
Destinatar: (e-mail) *
Mesaj Personal

*
* campuri mandatorii

Citatul ZileiCitatul Zilei  Vreau Citatul Zilei pe Site-ul Meu Vreau Citatul Zilei pe Site-ul Meu
Gelozia, care are ochii legati, nu este numai neputincioasa sa descopere ceva in intunericul care o inconjoara, ea este si unul din acele chinuri a caror menire este de a reincepe neincetat.
Autor: Marcel Proust - Categorie: Gelozie .

Intelepciune.ro va recomanda


Fara Poza

Boris Ioachim
"Ce este pesimistul? Un optimist bine informat." Grigore Moisil "Poeţii nu se ruşinează de propriile experienţe - ei profită de ele." Friedrich Nietzsche
S-a nascut in data de 25-Ianuarie-1967
Oras: Săveni
Judet: Botosani
Varsta: 53 ani
Membru din: 13-Octombrie-2008
Texte publicate: 465

Ultimele comentarii:

Contact Cultural - Mircea Duca - 04-12-2019, 1:27 am

Silvia Bebereche - 18-10-2018, 12:17 pm

Contact Cultural - Mircea Duca - 10-10-2018, 8:03 pm

Contact Cultural - Mircea Duca - 24-09-2018, 11:31 am

Silvia Bebereche - 22-09-2018, 9:30 pm

Contact Cultural - Mircea Duca - 22-09-2018, 5:40 pm

Silvia Bebereche - 20-09-2018, 9:21 pm

Membrii Intelepciune.ro recomanda


Fara Poza

elena.armaș
S-a nascut in data de 11-Iunie-1987
Oras: Iasi, Judet: Iasi
Varsta: 33 ani
Texte publicate: 89


Fara Poza

Mihaileanu Laurentiu
S-a nascut in data de 10-Noiembrie-1953
Oras: Cluj-Napoca, Judet: Cluj
Varsta: 67 ani
Texte publicate: 17

Home | Citate Celebre | Citate Noi | Citate Populare | Autori Celebri | Proverbe | Calendar Autori | Pagina Mea | Pentru Site-ul Meu | RSS | Contact
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Copyright © 07.2007 Intelepciune.ro - Toate drepturile sunt rezervate
Creat si intretinut de Mican Daniel
Creative Projects