Home     Librarie Online     Citate Celebre     Autori Celebri     Proverbe     Cenaclu     Adauga Text Cauta Citate


     Neo, Matrix și Big Bangul - backFara Poza

Neo e un tip capabil, Matrix īnseamnă Realitatea, Universul iar Neo a ajuns să creeze Matrix, adică Big-Bangul și Universul.
Azi, după orele de rutină de la Universitate, am luat loc pe o bancă īn Cișmigiu. Nu sunt Neo, sunt doar un sf-ist īmpătimit, perfect conștient și sigur că nici sf-ul, nici Neo și filmul Matrix nu există și nu vor exista, la fel ca toți sf-iștii și toți oamenii.
Ca și Neo īnsă realizez exerciții de simulare a tot ce vreau, adică să mă prefac, să simulez că fac miracole, că mai mișc cu ochii cīte o piatră, că mai īndoi o lingură de la distanță, un fel de autosugestie și autoprogramare mentală, fără rezultate.
O să rīdeți poate dar eu de 3 ani de cīnd exersez nu am mișcat nici o scobitoare. Astăzi profesorul de astrofizică ne-a arătat un film cu galaxia și metagalaxia și am fost uluit să văd că un punct luminos de pe cer, vizibil noaptea este de fapt o galaxie sau roi de galaxii. Fiecare galaxie e de miliarde de ori mai mare decīt sistemul nostru solar. Cerul nopții e plin de mii de puncte luminoase, roiuri de galaxii și metagalaxia este mult mai mare ca ele toate. Meditam stupefiat cīt de mare e puterea lui Neo care creează Universul cu miliarde de metagalaxii, și cīt de slab sīnt eu care nu mișc o scobitoare. Am īncercat iar să mișc mental o scobitoare, degeaba. Mă bate gīndul să abandonez acest exercițiu ridicol, imposibil.
Prin fața mea a trecut o fată, infirmă și tristă. Am conștientizat ca īn Matrix vindecarea ei și imediat tristețea ei a dispărut era vioaie și ageră, de nerecunoscut.
Ajuns acasă deschid calculatorul și vizionez pe internet,
īn direct mișcarile unei galaxii, așa cum se vedeau prin telescoapele observatorului național al Franței. Mă focalizez asupra galaxiei, fără efort și īncep s-o īnvīrt īn toate sensurile. Apoi fac la fel cu toate roiurile de galaxii care se văd prin telescopul francez. Toate deodată, tot cerul.
Forțele spirituale ale conștiinței, cu efort mic fac lucruri mari. Neo, demiurgul nu muncește din greu, nici īngerii, totul e cu efort mic la ei, dar cu efecte mari. Iată de ce energia mea care mută galaxiile este mică și deci incapabilă să mute obsesia aia de scobitoare. Pentru a muta galaxiile īmi ajunge o putere mică, cīt īți trebuie să clipești din ochi.
Cu simularea Big-Bang-ului a fost un eșec total. Pentru că dacă aș fi reușit, ar fi īnsemnat să dizolv Universul, și deci pe mine īnsumi, practic aș fi murit.
Am meditat cīțiva ani la bazaconiile lui Stephen Hawking și
Einstein, laureați Nobel ambii. N-am reușit cu ele.
Mai apoi am așteptat 20 miliarde de ani, pīnă Universul s-a dizolvat. Cīnd a īnceput Big-Bangul din nou, eu am rămas īn el, conștientizīndu-l continuu. De atunci am creat și dizolvat Universul de vreo sută de miliarde de ori, cu miliarde de Big-Banguri și tot de atītea ori am spus această poveste īn niște reviste de fizică sau sf. Nici pīnă azi nu m-a crezut nimeni. Cīnd vreun exaltat īmi spune că sunt Neo
sau Dumnezeu, mă uit la scobitoarea aia pe care nu pot s-o mișc și mă umflă risul.Nu sunt Neo, nici Dumnezeu.
Totuși pentru că am conștientizat Big-Bangul, pentru că l-am așezat īn centrul conștiinței și prin simplă conștientizare m-am așezat īn centrul lui, m-am identificat cu el, am devenit și sunt Big-Bangul. E o chestiune de simulare. Atīt. Dacă Big-Bangul este Dumnezeu, atunci eu
pot spune precum Isus „Eu sunt īn Tatăl-Big-Bangul și Tatăl-Big-Bangul este īn Mine. Sunt una cu Tatăl”
M-ați putea īntreba cum am putut aștepta 20 miliarde de ani, pīnă la sfīrșitul Universului, la Big-Bang. Iată cum:
Big-Bangul există dincolo de timp și spațiu, īnainte ca
timpul și spațiul să apară, este etern. Adică există și acum īn acest moment. Deci am trișat, l-am conștientizat Acum, l-am găsit acum, sunt etern. Ce mai sunt 20 miliarde de ani? Timpul nu există, e o iluzie, e o clipă īn fața lui Dumnezeu. Nu a trebuit să aștept 20 miliarde de ani.
Mai e pluriversul holografic. īn scurte cuvinte e un Univers īn care toate dimensiunile și lucrurile există deja.
Aici putem admite existența lui dar mai ușor o putem nega.
Poți crede că nu există raiuri, dimensiuni paralele, legate holografic (adică una īn alta, ficare cu oricare și cu toate
celelalte dimensiuni) īntr-un plurivers. Dar pe Dumnezeu nu
īl poți nega și deci nici dimensiunile paralele.
Deocamdată nu l-ai descoperit pe Dumnezeu, ce rost are să īți bați capul cu lucruri și mai complicate decīt El, cum e pluriversul. Dumnezeu spune: crede și nu cerceta. E suficient să mīrīie odată spre tine și-ai să-L crezi că există pluriversul, ai să-l aprobi de nevoie. Deci asta e, vrem nu vrem, pluriversul și sf-ul există.
Această povestire a ajuns īn paginile marilor reviste, și a luat toate premiile literare posibile din lume. Dar nimeni
nu m-a crezut pe cuvīnt, că am trăit toate acestea. Deși toate calendarele arată 2010,
noi nu suntem īn nici un an de fapt. Anul īl scriu eu. Ce an dorești prietene ca să scriem īn calendare? 4-7-20??

Mă suspectez că nu sunt real. Eu și prietenii mei jucăm un joc numit :
„dea v-ați realul”.
Amicul A cred eu că e ireal, B e hiperreal, C e holografic, D e pluriversal, E e magic, F e nedefinit, de nici un fel. Ei par obișnuiți și jucăm un gen de teatru neobișnuit.
Eu sunt singurul om obișnuit pe planetă. Noi trăim printre oameni, viața de zi cu zi și jucăm un fel de scenetă de teatru. Adică ne prefacem că suntem obișnuiți, naturali, umani dar jucăm teatru, simulăm aceasta. E o piesă de teatru īntr-o realitate care nu are nimic teatral, asta e neobișnuit.
Pentru ca iluzia să fie completă, suntem atāt de simulanți īncāt nici noi nu știm dacă suntem sau nu reali și obișnuiți sau ireali.
De aceea spun „mă suspectez”, bănuiesc.
Ce face irealul A așa suspect? Uneori e prea așa, alteori e prea altfel,
deseori e prea astfel dar niciodată nu e complet clar cum e. E ca o iluzie fină și subtilă, cine ar putea spune cum e irealul iluzoriu, fantastic? Scapă printre degete și de aceea nu ești sigur că e el A acolo īn fața ochilor, un iluzionist neserios.
Ce face hiperrealul B? E un fel de filozof, mereu cu alura de absurd,
deasupra īnțelegerii noastre, paradoxal și coborānd dintre zei. Nimeni nu știe, nu īnțelege ce simte, ce vrea el și totul e altfel la el.
Īi īntreb: cum e Adevărul?
A-ireal: E o părere, e un vis. Pare că vrea să mi-l arate, apoi renunță, o
mișcare clasic-ireală de păcălici, iluzionist.
B-hiperreal: E un gigantic dincolo. Desface palma și văd īn ea un alt spațiu, nici gol, nici plin, definit, nedefinit, nici aici, nici dincolo. Tărāmul absurdului, paradoxului.
C-holograficul: E oceanul īn picături, toate mai mici și mai mari decīt el.
Īmi arată cosmosul īntr-o picătură, jucāndu-se cu el și apoi pe o brățară
la mīnă niște infinite, enorme picături, cosmosuri reale.
D-pluriversalul: E altele decāt ce vezi. Īn palma lui răsar brusc niște meri
plini cu portocale, pești vorbitori īn ape arzānd cu flăcări reci, degetele lui devin fiecare o altă lume absurdă, o galaxie cu chestii pe dos, imposibile.
E-magicul: E miracolul văzut, neacceptat de nimeni. Văd un biet sărman hrănind de zece ori cu un pesmet tot satul. Isus a avut cinci pāini și a hrănit o singură dată mulțimea. Ateii pretind că acel sărac nu ar fi Isus. E magic faptul că din un hambar plin nu se pot sătura 2 atei singuri, dar magic ar fi Isus dacă El le-a dat lor hambarul acela fără să dea și săracului. Nu e ceva obișnuit, e miraculos acest gest, magic.
F-nedefinitul: Eu sunt Cel ce este, nu mă pot defini ce sunt.

Īn final eu Neo realizez că toți aceștia sunt Dumnezei, Eu-ri ale mele, oglindiți de mine. Īi dizolv īnapoi īn mine și se produce un Big-bang colosal, din care apare
Matrix, Universul . Eu Universul mă rostogolesc spre ora de astrofizică
la Universitate.
Profesorul demonstrează că Universul are vārsta și durata x,
eu știu sigur că am altă vārstă dar nu vreau să īl īncurc, să fie ridicol, el descrie ipotezele altora, ale lui Einstein, Bohm.
Modific puțin, cu adevărat vīrsta Universului ca să fie cum se predă la noi studenții. De vreo 4 ani facem jocul ăsta stupid, Universul a pierdut multe capacități magice, infinite,incredibile pentru savanți, modificat de mine ca să īncapă īn prostiile ridicole din fizica
cuantică, īn mintea de copil a lui Einstein și copilăriile profesorului meu.
De parcă Dumnezeu ar trebui să fie și să gāndească precum ei. Asta ar fi tot ce poate El.
După oră, macheta de pe catedră a Universului dispare, se aprinde īntr-o supernovă, vreo 3 găuri-negre, și o metagalaxie. Sunt reale, doar că sunt miniaturale. Profesorul a intrat, le-a văzut și a demisionat . Studenții au văzut-o, și azi exersează cu niște scobitori levitația. Curānd o să-i īnvăț să miște galaxiile din privire.
Īn manualul micului demiurg fizica cuantică angelică descrie particulele ,energia, cosmosul ca fiind conștiință angelică. Cosmosul e inteligent, viu, conștiință e Dumnezeu, īn tine și īn afara ta.
Eu Neo , Gudruman Edison n-am devenit Dumnezeu ci Dumnezeu a devenit īn mine Neo, după ce l-a desființat pe Edison. După multe rugăciuni și meditații și altele. Acum continui bătălia contra lui Smith ( americanul imperialist) , contra masonilor și contra organizației masone Nato.
Ca să nu fiu singur, am făcut scenariul și filmul Matrix. Acolo vezi ce te
așteaptă dacă masonii (Smith) instaurează Noua Ordine Mondială cu armele lor , cu Nato.
Vor să īmpuște sau lichideze 6 miliarde din oameni, iar restul de 1 miliard să-i bage īn lagăre ca să muncească pentru ei masonii. Așa au declarat chiar ei,masonii. Cam toți președinții de stat și politicienii sunt masoni. Ei masonii au creat īn laborator virusul Sida ca să decimeze omenirea.
Eu sunt īn realitate mai capabil și antrenat decāt Neo īn film, datorită lui Dumnezeu care m-a instruit.
Sunt singurul capabil să-i mai oprească pe masoni. Dacă ții la viața ta și a copiilor tăi, luptă unit cu frații tăi sau fugi īn munți și ascunde-te īn păduri.
Eu sunt spirit, sunt Matrix, nu mai pot fi distrus. Chiar dacă mă vor īmpușca Spiritul meu e nemuritor, va continua lupta, spiritul meu īi va distruge pe masoni. Eu Neo sunt veșnic alături de voi.
Am reușit să-i lovesc pe bancherii masoni care conduc masoneria declanșānd recesiunea mondială și alte mari evenimente. Masonii sunt īngenuncheați, sărăciți de al 2-lea val de recesiune și aproape de a fi distruși. Acum e momentul, uniți-vă și nimiciții pe bogătași, bancheri și politicieni, toți sunt mafioți sau masoni.
Aduceți preoții martiri, săraci și credincioși din toate religiile să vă conducă. Timpul e scurt, īn anii imediat următori masonii vor să vă īmpuște pe toți, cu ajutorul Nato. Vezi și filmul Teoria conspirației, cu Mel Gibson
despre masoni.

Citește și dă mai departe

NeoPublicat de: Gudruman Edison la data de: 07-07-2010, 6:47 pm
Cuvinte cheie: hiperreal bazat pe 0 notari

Adauga acest text literar in colectia personala Adauga la favorite Recomanda aceast text literar prin Yahoo Messeger Trimite pe YM     Recomanda aceast text literar prin E-mail Trimite prin e-mail Raporteaza continut inadecvat Raporteaza neadecvat! 

Comentarii la acest text:

Nu sunt comentarii la acest text!

Adauga Comentariu


   Recomanda aceast text literar prin E-mail Trimite prin e-mail
Expeditor: (nume prenume) *
Destinatar: (nume prenume) *
Expeditor: (e-mail) *
Destinatar: (e-mail) *
Mesaj Personal

*
* campuri mandatorii

Citatul ZileiCitatul Zilei  Vreau Citatul Zilei pe Site-ul Meu Vreau Citatul Zilei pe Site-ul Meu
Cum se iubesc oamenii pe pamant? - Luptand impreuna.
Autor: Simone de Beauvoir - Categorie: Iubire .

Intelepciune.ro va recomanda


Fara Poza

Boris Ioachim
"Ce este pesimistul? Un optimist bine informat." Grigore Moisil "Poeţii nu se ruşinează de propriile experienţe - ei profită de ele." Friedrich Nietzsche
S-a nascut in data de 25-Ianuarie-1967
Oras: Săveni
Judet: Botosani
Varsta: 53 ani
Membru din: 13-Octombrie-2008
Texte publicate: 465

Ultimele comentarii:

Contact Cultural - Mircea Duca - 04-12-2019, 1:27 am

Silvia Bebereche - 18-10-2018, 12:17 pm

Contact Cultural - Mircea Duca - 10-10-2018, 8:03 pm

Contact Cultural - Mircea Duca - 24-09-2018, 11:31 am

Silvia Bebereche - 22-09-2018, 9:30 pm

Contact Cultural - Mircea Duca - 22-09-2018, 5:40 pm

Silvia Bebereche - 20-09-2018, 9:21 pm

Membrii Intelepciune.ro recomanda


Fara Poza

elena.armaș
S-a nascut in data de 11-Iunie-1987
Oras: Iasi, Judet: Iasi
Varsta: 33 ani
Texte publicate: 89


Fara Poza

Mihaileanu Laurentiu
S-a nascut in data de 10-Noiembrie-1953
Oras: Cluj-Napoca, Judet: Cluj
Varsta: 67 ani
Texte publicate: 17

Home | Citate Celebre | Citate Noi | Citate Populare | Autori Celebri | Proverbe | Calendar Autori | Pagina Mea | Pentru Site-ul Meu | RSS | Contact
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Copyright © 07.2007 Intelepciune.ro - Toate drepturile sunt rezervate
Creat si intretinut de Mican Daniel
Creative Projects